Jednostavno i povoljno kupite gume online

Ne radi se o reklami, nisam dobio nikakve pare za ovo, samo hoću da podijelim jedno jako pozitivno iskustvo u vezi kupovine novih ljetnih guma.

Radi se o web sajtu Topguma.ba, sa sjedištem u Ljubiškom. Tu sam pronašao najjeftinije nove gume i to sa besplatnom dostavom na kućnu adresu. Pored svih ovih Kemoimpexa, Merkura i ASDova na tom sajtu mi je bilo najpovoljnije naručiti nove ljetne gume. Čak sam mogao birati koje ću, vecina ostalih firmi je imala jedne, eventualno ni jedne tih dimenzija.

Sajt je fokusiran na FBiH, malo je čudno upisati “županiju” ako ste iz RS, pa sam tu samo napisao Banjalučka i nastavio dalje. To je jedina mana koji sam pronašao i može se lako popraviti, samo umjesto labele ŽUPANIJA da stave ŽUPANIJA/KANTON/REGIJA.

Ostalo ide jednostavno, izaberete gumu i kliknete NARUČI.

Platiti se može prilikom preuzimanja ili odmah karticom. Unesete količinu, osnovne podatke, adresu i kliknete Naručite. To je to!

Nema nikakve potvrde u vidu maila, ali sam zvao i pitao kada će otprilike biti dostavljene. Kako sam naručio u četvrtak ujutru, rečeno mi je da bi trebale stići u subotu, eventalno ponedeljak.

I stigle su, ali odmah sutradan. Od kreiranja narudžbe do dostave guma ispred kuće nije prošlo ni 24h.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *